Geboren en getogen in het digitale tijdperk

Hallo daar, mijn naam is Roald Reurink.

Ongeveer 10 jaar geleden begon ik mijn carrière in San Francisco / Silicon Valley in de game-industrie. Door de jaren heen heb ik mijn handen en hersenen gebruikt om alles te leren over Digitale Marketing. Nu de wereld snel verandert, wil ik mijn kennis delen en een digitale "websidekick" zijn voor degenen die hulp nodig hebben.

Ik heb deze website gemaakt omdat ik een verschil wil maken in het leven van mensen en anderen wil inspireren hetzelfde te doen. De afgelopen jaren heb ik fotografen, muzikanten, schilders en andere creatieve zielen geholpen met hun online aanwezigheid. Ik geloof dat de wereld hun unieke kunst moet zien, voelen en horen.

Een stem geven aan unieke verhalen van creatieve mensen en die gebruiken als inspiratie om hun kunst met de wereld te delen.

Digitale hulp voor uw online aanwezigheid

Bent u op zoek naar een online marketing expert? Zoek niet verder want ik kan u helpen uw online aanwezigheid te verbeteren en meer Digitaal te worden.

Inzicht in gebruikersgedrag met Google Analytics

Ik wil een verschil maken in het leven van mensen en anderen inspireren om hetzelfde te doen. Geboren en getogen in het digitale tijdperk ben ik altijd op de hoogte van nieuwe technologieën en de laatste digitale innovaties en ontwikkelingen.

Roald ReurinkDigitaal manager

Laten we samen uw online aanwezigheid veranderen

Ja, ik wil mijn online aanwezigheid verbeteren